EMPRESA

ESPAI 99 és una empresa familiar, amb un equip jove i il·lusionat per la feina que dur a terme, peò sempre recolzat per l'experiència de més de 40 anys. Treballem per oferir el millor servei.

Empresa innovadora, amb tracte directe amb el client per adaptar-nos sempre a la necessitat final del client, per aquest motiu oferim un gran ventall de serveis, materials, colors, textures...

Som un equip de professionals dedicats a millorar la imatge dels espais, des de la reforma integral de vivendes, locals, estances interiors i exteriors, bany, cuines... També oferim altres seveis com mobles i armaris a mida, pintura, il·luminació... tot el que necessiti per la seva vivenda o local.

Disseny: Formar part integral del procés conceptual i productiu de moltes empreses. Aquesta activitat conflueix una sèrie d'aspectes (productius, tècnics...) que incideixen de forma directa per millorar un espai.

Projecte d'interiorisme GRATUÏT

Creativitat: Es posa joc idees i iniciatives per a donar solucions úniques i personalitzades, sempre pensant amb les necessitats de cada client.

Organització: Es vetlla per la qualitat i coordinació de tots els industrials i materials que formen part del projecte..

Sensibilitat: Per captar, entendre i solucionar les necessitats i les il·lusions dels clients en una relació de confiança.

Es busca un treball personalitzat, donant el protagonisme a les necessitats del client, perquè és aquest el que desprès gaudirà del resultat.